AANBOD

ON-LINE COACHING AANBOD

     In verband met corona maatregelen nu ook beeldbellen en telefonische coaching mogelijk

3 online en of telefonische coachgesprekken van 1 uur. Het eerste gesprek betreft de kennismaking en in kaart brengen waar men nu tegen aanloopt. Het tweede gesprek betreft het in kaart brengen van de krachten van de coachee in deze periode. Het derde gesprek betreft hoe de krachten en lessen van deze tijd straks op het werk te implementeren, zodat men gelukkiger en steviger in het werk staat.

Resultaat

  • Vergroten van innerlijke kracht
  • Vergroten van vaardigheden en handelingsrepertoire
  • Vergroten vitaliteit
  • Creëren positieve mindset
  • Voorkomen/ hanteren van stress
  • Voorkomen van burn-out
  • Voorkomen van ziekte
  • Voorkomen van uitval

Investering

Dit coachingstraject kost als exclusief pakket voor 3 gesprekken, inclusief voorbereidingstijd en telefoonkosten €300,-

 REGULIER AANBOD

“En toen kwam de dag dat het risico

om opgevouwen in de knop te blijven zitten,

groter was dan het risico om te bloeien”

Anaïs Nin

Individuele InPower Coaching

Individuele coaching sessies, waarin  jouw natuurlijke krachten en de strategische inzet hiervan om succesvol te functioneren centraal staan. Maximaal 10 sessies. Resultaat: Je functioneert innerlijk en uiterlijk succesvol

Individuele InPower Training:

Individuele aanbod gerichte training van 12 sessies waarin je je authentieke kracht ontdekt, mobiliseert en katalyseert. Je krijgt inzicht in je kracht, versterkt je zelfvertrouwen, rekent af met angst en beperkende overtuigingen, stopt met die eeuwige zelftwijfel en laat je niet meer klein houden door wie of wat dan ook! Je maakt van je kwetsbaarheden je kracht en leert hoe je kracht strategisch vóór je te laten werken in plaats van tégen je te werken. Resultaat: Je weet wie je wilt zijn en gaat daarvoor.

Team Coaching:

Individuele teamleden leren vanuit hun eigen kracht en persoonlijk leiderschap te  acteren en hun kwetsbaarheden tot kracht in het team te maken. Resultaat: het team functioneert als geheel succesvol.

Team Training:

Professionalisering en teambuilding op de onderstroom. Er wordt een training geheel op maat ontworpen gericht op de gewenste (gedrags) verandering in het team. Resultaat: het team groeit naar een ander niveau.

InPower Advies:

Sparringgesprekken van één uur n.a.v. concrete inbreng om moed te vergaren, zelftwijfel te hanteren, bevestiging te krijgen of een ander perspectief te krijgen.

“Wat mij onderscheidt van andere coaches is dat ik weet hoe beangstigend het is om volledig in je licht te gaan staan en hoe beVRIJdend het is om je eigen ruimte in te nemen. We hebben een enorme veerkracht en zijn zoveel krachtiger dan we ons bewust van zijn”.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close