AANBOD

“En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien”Anaïs Nin

Team Coaching:

Individuele teamleden leren vanuit hun eigen kracht en persoonlijk leiderschap te  acteren en hun kwetsbaarheden tot kracht in het team te maken. Resultaat: het team functioneert als geheel succesvol.

Team Training:

Professionalisering en teambuilding op de onderstroom. Er wordt een training geheel op maat ontworpen gericht op de gewenste (gedrags) verandering in het team. Resultaat: het team groeit naar een ander niveau.

Individuele InPower Coaching

Individuele coaching sessies, waarin  jouw natuurlijke krachten en de strategische inzet hiervan om succesvol te functioneren centraal staan. Maximaal 10 sessies. Resultaat: Je functioneert innerlijk en uiterlijk succesvol

Individuele InPower Training

Individuele aanbod gerichte training van 12 sessies waarin je je authentieke kracht ontdekt, mobiliseert en katalyseert. Je krijgt inzicht in je kracht, versterkt je zelfvertrouwen, rekent af met angst en beperkende overtuigingen, stopt met die eeuwige zelftwijfel en laat je niet meer klein houden door wie of wat dan ook! Je maakt van je kwetsbaarheden je kracht en leert hoe je kracht strategisch vóór je te laten werken in plaats van tégen je te werken. Resultaat: Je weet wie je wilt zijn en gaat daarvoor.

InPower Advies:

Sparringgesprekken van één uur n.a.v. concrete inbreng om moed te vergaren, zelftwijfel te hanteren, bevestiging te krijgen of een ander perspectief te krijgen.

 

“Wat mij onderscheidt van andere coaches is dat ik weet hoe beangstigend het is om volledig in je licht te gaan staan en hoe beVRIJdend het is om je eigen ruimte in te nemen. We hebben een enorme veerkracht en zijn zoveel krachtiger dan we ons bewust van zijn”.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close