COACHINGSAANBOD

“En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten, groter was dan het risico om te bloeien”

Anaïs Nin

1. Burn-out Coaching, Preventieve Burn-out Coaching en Bore-out Coaching

Leren grenzen stellen, omgaan met groot verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme, effectief communiceren, emotioneel stabiel worden, rust in hoofd en lijf, strategisch wijs opereren en durven stralen op het voor jou juiste niveau!

Resultaat: je bent in balans en geniet van jezelf, het leven, je werk en je omgeving op een gezonde en evenwichtige manier.

Traject bestaat uit 20 sessies

Voor mensen die hun beste zelf willen leven op evenwichtige wijze! Durf te Stralen!

 2. Inpowerment coaching

Anderen zien jou als sterker en krachtiger dan jij je voelt en dat jij wellicht vindt dat je laat zien. We weten pas of we zelfvertrouwen hebben en geloven in onszelf op kritieke momenten. Je bent capabel, maar het vertrouwen in jezelf is niet optimaal. In jezelf geloven is moeilijk wanneer je niet goed in je vel zit. Dan is het duidelijk dat jouw zelfbeeld niet overeenkomt met wat je voelt en wat je uitstraalt. Inpowerment coaching richt zich op jouw innerlijk functioneren, zodat je innerlijk en uiterlijk op 1 lijn komen, waardoor je vol zelfvertrouwen succesvol gaat functioneren. Je krijgt inzicht in je kracht, versterkt je zelfvertrouwen, rekent af met angst en beperkende overtuigingen, stopt met die eeuwige zelftwijfel en laat je niet meer klein houden door wie of wat dan ook! Je maakt van je kwetsbaarheden je kracht en leert hoe je kracht strategisch vóór je te laten werken in plaats van tégen je te werken. 

Resultaat: Je functioneert innerlijk en uiterlijk succesvol

Traject bestaat uit 10 sessies

Voor mensen die niet geboren zijn om klein te blijven! Durf te Stralen!

3. Inpowerment coaching Levensbiografie

Door het schrijven van je eigen levensbiografie worden krachten en knopen opgespoord, zodat deze diepgaand verwerkt en geheeld kunnen worden. Door de opgedane inzichten worden de problemen waar je in het hier en nu tegen aanloopt duurzaam opgelost, je leert nieuwe vaardigheden, vergroot je kennis en inzicht in jezelf en kiest hoe jij je toekomst wilt vormgeven. In dit traject ga je je authentieke kracht en eigenheid ontdekken, mobiliseren en daardoor katalyseren waardoor je leert te vertrouwen op je natuurlijke krachten en je volledig jezelf durft te worden.

Resultaat: Je weet wie je wilt zijn en gaat daarvoor.

Traject bestaat uit 12 sessies

Voor mensen die regie willen hebben over hun leven! Durf te Stralen!

4. Inpowerment integrale coaching en lichaamswerk

In dit traject dat meestal volgt na coaching en of de levensbiografie, worden hoofd (kennis), hart (gevoel), buik (emoties) en handen (daden) geïntegreerd.

De coaching sessie bestaat uit een gedeelte coaching op hoofdniveau (inzichten verkrijgen, verbanden leggen etc.) en een gedeelte lichaamswerk, waarbij per sessie de opgedane inzichten en kennis meteen geïntegreerd worden in het voelen in het lijf. Dit gebeurt door contact te maken met je lijf via verschillende werkvormen, zoals geleide meditaties, energiestromen, aarden etc.

Traject bestaat uit 12 sessies

Voor mensen die geheel vrij door het leven willen gaan! Durf te Stralen!


“Wat mij onderscheidt van andere coaches is dat ik weet hoe beangstigend het is om volledig in je licht te gaan staan en hoe beVRIJdend het is om je eigen ruimte in te nemen. We hebben een enorme veerkracht en zijn zoveel krachtiger dan we ons bewust van zijn”.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close