Individu

INDIVIDUELE COACHING
“Als ik terug kijk op de maanden dat ik coaching heb gehad van Sadhna, zie ik dat ik gegroeid ben; mijzelf op de eerste plek heb durven zetten en dat ik weer vertrouwen in mijzelf heb! 
Door haar kritische vragen en opdrachten heeft ze mij geleerd om op een andere manier te kijken naar “negatieve” ervaringen en deze om te draaien naar een positief leer proces. Ik werd echt aan het werk gezet en kreeg “huiswerk”, haar manier van vraag stellingen is soms zo intens dat het bij je blijft en er echt mee bezig wilt gaan.
Sadhna is een vrouw met een groot en warm hart, die door haar eigen levens kennis je kan lezen en met haar ervaringen je ook echt kan helpen!”
Sabine van Rietschoten

“Door Sadhna’ s coaching ben ik dieper gaan nadenken over mijn levensdoelen, hoe ik ze wil bereiken, wat me tegen houdt en hoe ik het positief kan aanpakken om de baan te vinden die bij mij past. Een zoektocht die me geholpen heeft om mijn innerlijke persoon en mijn kracht naar buiten te brengen. Ik weet nu hoe ik op een gezonde manier mezelf op de eerste plaats kan zetten en wat MIJN wensen zijn. Ik ben er klaar voor om nieuwe uitdagingen aan te gaan zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn professionele leven. Ik heb meer zelfvertrouwen om mijn doelen te bereiken en het geeft me meer energie dan dat het me kost. Ik kies nu vanuit kracht in plaats van te twijfelen aan mijzelf. Sadhna verdiept zich in je manier van leven, denken en doen. Door haar mensenkennis, empatisch vermogen en levenservaringen begeleidt ze jou moeiteloos naar de kern van jouw eigen persoonlijkheid, professionaliteit en naar je diepste motivatie.  Ik kon zonder terughoudendheid mezelf zijn bij haar”. Lucimar Flanegin

Waar ik mee wil beginnen is zeggen “dankjewel!” Wat deze vrouw doet en kan is iets wonderbaarlijks. Ik ben19 jaar en heb Sadhna ontmoet, toen ik net moest leren op mezelf te kunnen vertrouwen en leren voor mezelf te zorgen. Ik had niet gedacht dat dit me ooit zou lukken. Ik ben nu een jaar verder en kan zeggen dat ik een havo diploma heb gehaald, dat ik steeds trotser ben op mezelf en heb geleerd mezelf open te stellen, waardoor ik  mijn innerlijke kracht gevonden heb. Wat Sadhna zo’n super vrouw maakt, is dat je bij haar jezelf leert vinden, jezelf leert confronteren met wie je bent, om te leren zo goed mogelijk voor jezelf te kunnen zorgen.
Innerlijke bloei leer je bij Sadhna InPowerment. Leyla Micheneau

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close