Over Sadhna

Missie

Ik geloof dat wij mensen de kracht, de invloed én de plicht hebben om de geestelijke DNA van de wereld te veranderen!  Wij zijn veel krachtiger, grootser en mooier dan we zelf beseffen en durven te leven. Ons werk heeft een groot aandeel in ons leven. Juist daarin moeten we stralen. We leven in een van de rijkste landen ter wereld, we hebben toegang tot alles wat ons hart begeert en toch durven we niet te zijn wie we echt willen zijn. We maken ons bewust of onbewust klein; we passen ons aan verwachtingen aan. We hebben vaak veel meer kracht dan we ons bewust van zijn en durven in te zetten.

Mijn missie is om een wereld na te laten waarin we durven te stralen, waardoor het volstrekt natuurlijk is voor onze kinderen en alle generaties die nog komen om hun beste Zelf te leven! Als wij volwassenen voluit durven te Stralen en we onze minnen en plussen durven te omarmen dan wordt de toekomst van onze kinderen gezond en mooi, omdat wij hen het mooiste voorbeeld voor leven!

Visie

Als we onze zelfleiderschap vergroten door te durven kiezen (zelfverantwoordelijkheid) voor wie we echt willen zijn (zelfreflectie) en onszelf onvoorwaardelijk accepteren (zelfacceptatie) met al onze minnen en plussen (zelfcompassie) dan inspireren we anderen om ook hun mooiste Zelf te leven. Dan zijn we in contact met onszelf, we zijn echt, we gunnen onszelf het allerbeste (zelfzorg) en durven te stralen. Mensen die stralen zitten goed in hun vel en hebben een positieve uitstraling (zelfvertrouwen). Een positieve houding en uitstraling trekt een positieve omgeving aan, daarmee vergroot je persoonlijke impact op een mooiere wereld (zingeving).

Want zoals Nelson Mandela leefde: “als je zelf straalt, geef je onbewust toestemming aan anderen om ook te stralen”.  Mijn levensmotto is hierop geïnspireerd:

Levensmotto
“Straal, zodat je hierdoor bewust toestemming geeft aan anderen om ook te stralen”.

Wie ben ik?
Ik ben Sadhna Oediet Doebé. Mijn naam Sadhna betekent (het Sanskriet, India): “Geestelijke Wilskracht”.

Na 24 jaar loondienst heb ik in september 2016 zelf afscheid genomen van een topfunctie en topsalaris, omdat ik wil worden wie ik wil zijn. In al mijn banen (zie LinkedInprofiel) en eigenlijk mijn hele leven heb ik ervaren dat mensen zich klein houden terwijl er zoveel meer potentie in hun zit. En dat ze pas gaan stralen als ze durven te kiezen voor wie ze echt willen zijn. Ik ben goed in andere mensen hun innerlijke kracht te laten zien en te laten voelen en word daar zelf ook het meest gelukkig van. Ik heb veel werk- en levenservaring en gun het anderen om hiervan te profiteren zodat ze echt tevreden en gelukkig worden met zichzelf en hun leven waardoor ze gaan stralen! Ik heb een prachtige dochter die mij elke dag inspireert haar het voorbeeld te geven om te stralen en met minder geen genoegen te nemen. Ik voel het als plicht en als voorrecht om mijn beste zelf te leven, zodat zij en alle kinderen in mijn omgeving zien dat het vanzelfsprekend is om voor je innerlijk geluk te gaan in plaats van anderen (onbewust) te pleasen!

Al mijn werk is gericht op vergroten van zelfregie en zelfvertrouwen door gebruik te maken van innerlijke kracht en authenticiteit.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close