Over Sadhna

Ik ben Sadhna Oediet Doebé en mijn bedrijf heet Sadhna Inpowerment.
Sadhna betekent: “geestelijke wilskracht”. Inpowerment betekent bekrachtigen van je authentieke kracht. Ik geloof dat innerlijke bekrachtiging de meest succesvolle weg is tot gezond en gelukkig functioneren in de buitenwereld. Geestelijke wilskracht is daar een weg naartoe. Al mijn werk is gericht op vergroten van zelfregie en zelfvertrouwen door gebruik te maken van innerlijke kracht en authenticiteit. Als we leiding durven te nemen over ons leven (zelfleiderschap), door te durven kiezen (zelfverantwoordelijkheid) voor wie we echt willen zijn (zelfreflectie) en onszelf onvoorwaardelijk accepteren (zelfacceptatie) met al onze minnen en plussen (zelfcompassie) dan inspireren we anderen om ook hun mooiste Zelf te leven. Dan zijn we in contact met onszelf, we zijn echt, we gunnen onszelf het allerbeste (zelfzorg), we hebben regie over ons leven en durven te stralen. Mensen die stralen zitten goed in hun vel en hebben een positieve uitstraling (zelfvertrouwen). Een positieve houding en uitstraling trekt een positieve omgeving aan, daarmee vergroot je persoonlijke impact op een mooiere wereld (zingeving).

Ik geloof dat wij mensen de kracht, de invloed én de plicht hebben om de geestelijke DNA van de wereld te veranderen.  Wij zijn veel krachtiger, grootser en mooier dan we zelf beseffen en durven te leven. Ons werk heeft een groot aandeel in ons leven, daarom moeten we juist daarin ook stralen. We maken ons bewust of onbewust klein; we passen ons aan verwachtingen aan. We hebben vaak veel meer kracht dan we ons bewust van zijn en durven in te zetten.

Mijn missie is om een wereld na te laten waarin we durven te stralen, waardoor het volstrekt natuurlijk is voor alle kinderen en alle generaties na ons om hun beste Zelf te leven en te geven. Als wij volwassenen voluit durven te Stralen en we onszelf (bijna) onvoorwaardelijk durven te accepteren, dan wordt de wereld gezond en mooi, want wij inspireren anderen door zelf het mooiste voorbeeld voor te leven.

In navolging zoals Nelson Mandela leefde: “als je zelf straalt, geef je onbewust toestemming aan anderen om ook te stralen”.  Mijn levensmotto is hierop geïnspireerd:

“Straal, zodat je hierdoor bewust toestemming geeft aan anderen om ook te stralen”.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close