Spreker/Inspirator

ZelfLeiderschap; Wat is je nalatenschap? Durf te Stralen!

Ik ben als spreker en inspirator op het thema ZelfLeiderschap te boeken. Ik spreek en inspireer met passie over het grote belang van Zelfleiderschap. Mijn doel is om mensen te inspireren om leiding te nemen over hun eigen leven, zodat ze op hun eigen manier werkelijk het verschil maken.

We hebben het niet helemaal door maar we zijn in een nieuw tijdperk beland. Oude kennis, oude structuren en culturen werken niet meer. Overal is het aanpassen geblazen, wat nogal moeizaam verloopt. Daarnaast is kennis veranderlijk. De informatietijdperk is alweer achterhaald. We leven in een creatietijdperk. Oude wetten, regels en kennis voldoen niet meer. Maar als het onderwijs het oude blijft onderwijzen en we hetzelfde blijven handelen, of vaardigheden als kunstje inzetten, dan gaat de wereld niet veranderen. Dan blijf je achter jezelf aanhollen, omdat je niet zinvol bezig bent. Terwijl je werkelijk een verschil kunt maken op een simpele manier. Namelijk door ZelfLeiderschap! Het is geen trucje, het is  de kennis en kracht die je in jezelf hebt benutten. Technologie past zich razendsnel aan. Hoe blijven we in deze enorme veranderlijkheid die niet te stuiten is overeind? Hoe krijgen we een duurzaam gelukkig gevoel en maken we het verschil? Hoe inspireren we onszelf en daarmee anderen om hun beste kunnen te geven? Hoe worden we gezien en belangrijker nog: Hoe willen we door de volgende generaties herinnerd worden?

Vorm:

Interactief met publiek en via storytelling, zodat zelfinzicht en zelfreflectie wordt geactiveerd en men weggaat met inspiratie en handvatten om werkelijk een verschil te maken.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close