Eén kleine stap voor jou, een hele grote stap voor je Zelfbeeld!

 

Herken je dit?

Je bent slim, intelligent, perfectionistisch, hardwerkend, altijd maar bezig nog meer je best te doen dan de vorige keer, altijd bezig minstens hetzelfde kwaliteitsniveau die men van je gewend is te leveren, jezelf via je werk te laten zien en niet via jouw persoon.

Het maakt je moe, soms murw, het kost veel meer tijd om te herstellen, de weekenden zijn te kort. In de avond wordt de tv tijd langer. Diep van binnen voel je dat ondanks dat je elke dag weer doorgaat, dat de angst en onzekerheid je zelfrespect aantasten. En ergens vaag heel ver weggestopt maar niet weg te stoppen is een stem die zich afvraagt of dit nou alles is? Ga je zo je pensioen halen? Maar jij stopt dat stemmetje weg, je negeert het door nog harder te gaan werken. Ondertussen zit je niet lekker in je vel, knaagt het en weet je dat er iets moet gaan gebeuren.

Uit je huidige baan stappen doe je niet, een andere baan nemen lost alleen maar tijdelijk je probleem op. Want het probleem zit niet alleen in de baan, in het externe maar vooral in het interne. In jezelf. Want zeg es eerlijk, in hoeverre ben jij echt wie je wil zijn? Als je jezelf nu niet belangrijk genoeg vind om jezelf onder ogen te komen, dan ben je straks weer een paar jaar verder verwijderd van jezelf.

Is het je dat waard? Kun je je dat veroorloven? Is dat wat je wilt uitstralen aan je omgeving? Genoegen nemen met wat je hebt, jezelf aan de kant schuiven. Als jij jezelf niet belangrijk genoeg vindt om je eigen welzijn en welvoelen ter harte te nemen, hoe kan je dan van je omgeving, je partner, kinderen, collega’s, gezinsleden etc. verwachten dat zij jou belangrijk vinden.

Je weet het allemaal en toch…durf je niet dat ene stapje te zetten. Want dat is het namelijk: een stapje. Wel één met hele grote gevolgen voor je eigen groei en ontwikkeling. En waarom? Omdat je bang bent om echt te worden wie je wilt zin, om onvoorwaardelijk te kiezen voor wie jij echt bent.

Ik help je om die angst aan te gaan en op te lossen zodat je kan worden wie jij Waarlijk wilt Zijn!

Eén kleine stap voor jou, een hele grote stap voor je Zelfrespect!

Sadhna InPowerment resulteert in:

 • Een groter en duurzaam zelfvertrouwen
 • Aanpakken van je angsten
 • Hanteren van je zelftwijfel en zelfkritiek
 • Krachtig inzetten van je perfectionisme
 • Je eigenheid (terug)vinden
 • Stralen in je werk en leven
 • Adequaat functioneren
 • Regie over je eigen kunnen versterken.
 • Inzicht in je eigen kwaliteiten en kwetsbaarheden
 • Je weten en durven hoe Groots te worden/zijn
 • Daadwerkelijke actie om te Worden wie jij echt Waarlijk wilt zijn!
 • Dat je keuzes kunt leren maken zonder zelftwijfel, zonder zelfkritiek en angst om spijt te krijgen als je niet goed kiest.
 • Niet te hechten aan de goedkeuring van de ander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close